Szó, zene, kép

Díszletépítés a´la Forma 1

Szerintetek milyen gyorsan tudjuk összedobni az Anyád díszletét?


 

Nyilatkoztunk a Pátria Rádiónak

Január 16-án csoportunk két tagja, Rakottyay Kati és Kovács Niki a Pátria Rádió  Tízórai című műsorában jártak. A beszélgetés az Anyád!-ról és a kanadai útról szólt, itt lehet meghallgatni. (Tízórai/Desiata, kb. a felénél kezdődik a HomoDram)


Anyád! - premier előtti állapotok

Nóri kamerájának legmélyebb bugyraiból kerültek elő ezek a videók. Az Anyád! júniusi premierjén készültek a felvételek, vagyis 1-2 órával előtte.

A kártyás jelenet utolsó, premier előtti próbája

Pupi

Ricsi a fényekkel bajlódik, a lányok meg türelmesen állnak a keretben. Mindeközben Nóra próbálja megfejteni a HomoDram név megszületését. (Kuklis Kati jelezte, hogy rosszul tudom a dolgokat, Lacinak köze nem volt a név születéséhez, bár arra már ő sem emlékszik pontosan, hogy kinek  a fejéből pattant ki az ötlet. Csak valami fodrászatot és lányokat emlegetett.)

Kovikati izgul, Niki meg úgy csinál, mintha nem :)


 

Zokniszínház

A 46. Jókai Napokon előadott zokniszínházból Csambi készített egy ilyen remek kis videót:

A zokniszínház második részéről készült videó felvétel:

Itt pedig a Zokniszínház negyedik része látható:


Egy nappal prágai fellépésünk előtt sugározta a Pátria rádió az interjút, amelyikben a HomoDram tagjai gyakran sikertelenül próbálják visszafojtani a röhögést.A nyolcperces interjút a következő címről tölthetitek le: 

http://www.mediafire.com/?cmpznx5u2sx

 


Pécsi fellépésünkön ott volt a Duna Televízió stábja is. a Kikötő című műsorban nyilatkozott a Negyedik nővér rendezője, Rakottyay Katalin, és mutattak egy rövid részletet az előadásból is.

 

 

A Szlovák Rádió magyar adása (vagyis a Patria) is foglalkozott a HomoDrammal. A turócszentmártoni fellépésünk volt a nap témája a Tízóraiban. Csenger Ferenc vendége volt Laci és Szvancsi, néhány percben megpróbáltunk beszámolni a hétvégi fesztiválról. Az alábbi szürke sávra kattintva ti is meghallgathatjátok az interjút.

 


Egy nappal fellépésünk előtt, a komáromi Jókai Napokon Rakottyay Kati még átrendezett egy jelenetet. Szóval, leleplezzük magunkat...

  

 

Még két interjúrészletet kínálunk nektek, az elsőben a szlovák rádió magyar adásának nyilatkozik csoportunk három tagja, a 2006-os Forgách-Marquez darab, az Ember embernek farkasa kapcsán.

Az interjút az alábbi szürke sávra kattintva hallgathatjátok meg.

boomp3.com

 

És hogy képben is legyünk, álljon itt két rövid interjúrészlet, a komáromi televizió felvétele a 45. Jókai Napok után készült.

 

 



süti beállítások módosítása