Karvai képek

A HomoDram egy része a Komárom melletti Karván töltött bő egy hetet. Rakottyay Kati, Czuczor Nóri, Krasztev-Kovács Ancsi és Laboda Robi részt vettek a hagyományos színjátszó táborban.

Mi, a többiek meg irigykedtünk...

HomoDram

Viktorral meglátogattuk a táborlakókat, a foglalkozásokon ugyan nem vettünk részt, de azért meglestük őket, amint Solténszky Tibor vezetésével reggeli torna címén egymást emelgették, a nyakukat nyújtogatták vagy gázlómadarakat utánoztak.

 

HomoDram

Azt meg mi fogjuk emlegetni, amikor vacsora után és esti próba előtt lementünk a Duna-partra, hogy versenyt rögtönözzünk, ki tud többet kacsázni (nem a hülye lépések, hanem az ügyes dobások számítottak). Integettünk egy hatalmas kirándulóhajónak is, visszaintegettek, aztán meg jól beterítettek hullámokkal.

HomoDram

A karvai tábori esték rendre a helyi kocsmában érnek véget. Bennfentes információk szerint ilyenkor, a  tábor tíz napja alatt olyan forgalmat bonyolít az amúgy csendes ivó, mint egész évben sem. Tény, hogy a táborlakók mellett a helyi törzsvendégeknek alig jut már hely. Azért a falusiak az első néhány napon még jól megnézik a fiatal társaságot.

HomoDram

Erre a táborra azonban nem a pihenés meg a kocsmázás a legjellemzőbb, hanem a kemény munka. A hét végére ugyanis mindegyik csoport létrehoz egy-egy előadást. A HomoDram tagjai közül Nóri, Kati és Robi Tóth Miklós csoportjába kerüt.


Laci 
 



süti beállítások módosítása