Próba, próba, próba!

Csapatunk minden erejével az új darabra összpontosít, mivel kevesebb mint egy hónapunk maradt a Jókai Napokig. Munka után és hétvégéken összegyűlünk Nikiék lakásán szöveget tanulni, jeleneteket próbálni és jobbnál jobb ötletekkel bővíteni a díszletet :)

Sajnos a dolgunkat kicsit megnehezíti, hogy kevés alkalommal tudunk mindnyájan ott lenni a próbákon, mivel Pupinak még hátravan egy- két vizsgája és Nóri, Niki és KoviKati utazgatnak a világban. De egyet sem kell aggódni, mindenre találunk megoldást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogy a díszletünkről is essen egy kis szó, el kell árulnunk, hogy a Negyedik nővér díszletétől eltérőt alkottunk, szóval sokkal profibb és nehezebb megoldásokkal próbáljuk gazdagítani az előadásunkat, amiben Csambi is segít nekünk.  Íme egy részlet a díszletből.

Sokat agyaltunk azon, hogy mi is legyen a darab címe, mivel a Gardénia annyira nem áll hozzánk közel... A darab négy főhőse egyben anya is, így többek között eszünkbe jutott 'Az anya csak egy van' ill. a 'Négy nővér' címek is, de ezek nem tűntek annyira eredetinek mint a 'Lőcsei fehér anya' vagy a' Kapuninóka' (Kati- Pupi- Niki- Nóri- Kati). Jelenleg úgy tűnik, megtaláltuk a legjobb címet, de erről majd a darabunk premierjén fogtok értesülni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megszerettük ezt a darabot és reméljük ti is úgy fogjátok élvezni a nezőtérről mint mi a színpadon :)

Na és természeresen mindezt egyedül nem bírnánk, ezért segítségünkre vannak a cicák is, akiknek blogját itt tekintheted meg.



süti beállítások módosítása