Hétvégi próbamaraton

Vészesen közeleg a tizedike, mi is egyre jobban izgulunk. A darab ugyan már készen van, de a szövegtudás és egyéb „apróságok” még hagynak kivetnivalót maguk után. Ezért aztán a hétvége is a próba jegyében telt a HomoDram háza táján.

Péntek délután beköltöztünk a Szivek színháztermébe. Csambi és Pityu villámgyorsan felépítették azt a bizonyos keretet, ami nekünk, lányoknak anno másfél órába tellett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És indulhatott is a próba. Mivel Rakikati Füleken gyógykezeltette a Krowky-ban halálát lelő fogát, mi többiek csak végigszaladtunk a darabon, majd intenzív szövegtanulás vette kezdetét. Pupinak hála volt elemózsiánk is, méghozzá sajtos-olivás muffin és házi eperlekvárral töltött palacsinta formájában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton már Rakikatival együtt láttunk hozzá a munkához. Ezt-azt átrendeztünk, ezt-azt kidobtunk, ahogy az az ilyen próbákon lenni szokás. Ebédre Laci hozott nekünk egy tál rakott krumplit, amiből egy tojásszem sem maradt fél órán belül. Próba, cigi, alvás, cigi, próba, próba, próba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estére meghívtuk a barátokat egy előbemutatóra. Türelmesen végignézték az előadást, adtak pár tippet, min lehetne még javítani és elindultunk hozzánk, ahol egy hosszú, éjszakába nyúló BANG!-ezés vette kezdetét. Kiderült, hogy Csambi nem szeret veszíteni :)

Köszönjük Sallynek, hogy ki- és beengedett minket, Ricsinek, hogy olyan segítőkész volt, a Szives fiúknak, hogy segítettek becuccolni és Zsófinak, aki miattunk bőrig ázott!

És mindenkit szeretettel várunk pénteken a bemutatónkra!

Nikíja



süti beállítások módosítása